Online filmi

The Birds / Птиците (1963)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
След случайна среща в магазин за домашни животни, богатата дама Мелани Даниълс решава да посети изненадващо Мич Бренър в семейния му дом в тихото крайбрежно градче Бодега Бей.

Но това все пак е филм на Хичкок, и местните птици изглежда знаят това. Въпреки че винаги е бил свързван с жанра, Хичкок е направил едва 2 филма на ужасите и, както се случва с неговите филми, нещата не са съвсем по правилата.

Xич явно обича да прекарва първия половин час, залъгвайки ни че представя романтична комедия, но когато започва да разкрива нарастващ брой следи от задаващото се насилие, наистина става интересно. Изразителните сцени, като тази в която чайка одрасква главата на Мелани или птица се блъска в прозореца на Бренъровия дом зачестяват, брилянтно нагнетявайки зрителските опасения и достигайки смразяваща кулминация.

Едно от най-големите постижения в този филм е правдоподобността на спокойното, нищонеподозиращо поведение на героите, докато публиката е посветена във всички злокобни събития и детайли, водещи до неистово покачване на напрежението.
Гледаи онлайн

The Birds / Птиците (1963)
Жанр:
година:
1963
Държава:
САЩ
Режисьор:
Алфред Хичкок
В ролите:
Род Тайлър, Джесика Танди, Сюзан Плешът, Типи Хедрън, Вероника Картрайт, Етел Грифи и други
БГ Аудио:
Не
Време траене:
120 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*