Online filmi

Black Christmas / Черна Коледа (2019)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Смелата нова версия на Черна Коледа разказва изключително актуална за нашето време история за убиец, който се изправя пред сплотено и вдъхващо респект сестринство, което е готово на всичко, за да не стане нечия жертва.
Колежът Хоторн е притихнал за коледните празници. Докато Райли Стоун (Имоджен Путс, Green Room) и нейните приятелки от МКЕ – атлетката Марти (Лили Донахю, Jane the Virgin), бунтарката Крис (Алейс Шанън, Чародейки) и чревоугодничката Джеси (Бритъни О‘Грейди, Star), се готвят да „украсят“ колежа със серия от тематични коледни купони, мистериозен убиец започва да избива момичета от сестринството една по една. С нарастващия брой на жертвите, Райли и нейните приятелки все по-ясно осъзнават, че не могат да имат доверие на никой мъж, включително на свенливия приятел на Марта Нейт (Саймън Мийд), новата любовна тръпка на Райли Ландън (Кейлъб Еберхард) и дори на уважавания им преподавател професор Гелсън (Кари Елоуис). Но, който и да се окаже убиецът, той бързо ще разбере, че се е забъркал с грешното сестринство.
Гледаи онлайн

Black Christmas / Черна Коледа (2019)
година:
2019
Държава:
САЩ, Нова Зеландия
Режисьор:
София Такал
В ролите:
Лили Доногю, Имоген Потс, Алейс Шанън, Бретан О'Грейди, Калеб Еберхард, Кари Елвс, Саймън Мийд, Маделин Адамс, Натали Морис, Бен Блек, Зоуи Робинс, Райън Макинтайър, Марк Нийлсън, Люси Къри, Джони Макбрайд и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
1ч 32мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*