Online filmi

The Invisible Man / Невидимия (2020)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Филмът следва Сесилия, която получава новината за самоубийството на бившето си гадже. Тя започва да преустройва живота си към по-добро. Въпреки това, нейното чувство за реалност е поставено под въпрос, когато тя започва да подозира, че починалият й любовник всъщност не е мъртъв.
Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (в ролята влиза носителката на „Еми“ Елизабет Мос, Историята на прислужницата) използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд).
Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел на Сесилия (Оливър Джаксън-Коен, The Haunting of Hill House) се самоубива и й завещава щедра порция от голямото си богатство. Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му.
Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.
Гледаи онлайн

The Invisible Man / Невидимия (2020)
година:
2020
Държава:
Австралия, САЩ, Канада, Великобритания
Режисьор:
Лей Уанъл
В ролите:
Хариет Дайер, Оливър Джексън-Коен, Елизабет Мос, Алдис Ходж, Буря Рийд, Майкъл Дорман, Бенедикт Харди, Рене Лим, Брайън Майгън, Ник Кичи, Вивиен Гриър, Никълъс Хоуп, Клийв Уилямс, Кардуел Линч, Сам Смит, Зара Майкълс, Сераг Мохамед, Наш Едъртън, Антъни Брандън Вонг, Ксавие Фернандес и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
126 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*