Online filmi

Temple Grandin / Темпъл Грандин (2010)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
„Не съм като останалите хора. Аз мисля в образи“, казва за себе си Темпъл Грандин. Филмът на Мик Джаксън “Темпъл Грандин / Temple Grandin (2010)” е базиран на нейни записки и описва живота на млада жена, страдаща от аутизъм. Историята й е вдъхновение за много хора и семейства на хора, страдащи от това заболяване. Филмът проследява живота на Темпъл от дете, когато е диагностицирана с аутизъм и неизменната подкрепа, която тя получава от майка си, леля си и учителя си по биология. Годините в училище са най-трудни, защото тогава Темпъл установява затрудненията си в това да общува с хора. Въпреки всички трудности и пречки, Темпъл се превръща в един от най-ценените изследователи и познавачи на животновъдната индустрия.
Благодарение на нея в процеса на отглеждане на говеда са въведени много нови техники, които подобряват живота и облекчават стреса на животните. Режисьорът Мик Джаксън казва: „Преди Темпъл никой не беше заявявал: Така се чувствам. Ето така минава всеки ден, всеки миг, всяка секунда от живота на човек с аутизъм. Сега, благодарение на записките и лекциите си, Темпъл направи това. Това е уникална възможност. С похватите на киното се опитахме да покажем по какъв различен начин хората с аутизъм виждат света.“
Гледаи онлайн

Temple Grandin / Темпъл Грандин (2010)
година:
2010
Държава:
САЩ
Режисьор:
Майк Джаксън
В ролите:
Клеър Дейнс, Джулия Ормънд, Дейвид Стратърн, Катерин О'Хара, Стефани Фераси, Бари Тъб, Мелиса Фарман, Стив Шиърър, Ричард Дилърд, Джена Хюдж, Майкъл Крабтри и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
109 мин




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*