Online filmi

The Call of the Wild / Дивото зове (2020)

+2
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Базиран на легендарния роман на Джек Лондон, „Дивото зове“ е едно несравнимо кино изживяване. На голям екран оживява историята на Бък, сърцато куче, чийто спокоен живот се преобръща, когато е откъснат от дома си в Калифорния и отведен в дивите земи на Юкон по време на златната треска. Бък ще се отправи на невероятно пътешествие, което ще му помогне да открие истинското си място в света и да стане свой собствен господар.
Използвани са най-новите визуални ефекти и технологии, за да бъдат пресъздадени животните напълно фото-реалистично и като напълно емоционално автентични образи. Харисън Форд, един от най-любимите и популярни актьори, е в главната роля на Джон Торнтън, чиято среща с кучето Бък ще се окаже съдбовна. Участват също и Дан Стивънс („Имението Даунтън“), Карън Гилън („Пазители на галактиката“, „Джуманджи“) и Брадли Уитфорд („Бягай“). Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон“) режисира по сценарий на Майкъл Грийн („Убийство в Ориент Експрес“).
Операторската работа е поверена на двукратния носител на Оскар® Януш Камински („Списъкът на Шиндлер“, „Спасяването на редник Райън“).
Гледаи онлайн

The Call of the Wild / Дивото зове (2020)
година:
2020
Държава:
САЩ, Канада
Режисьор:
Крис Сандърс
В ролите:
Харисън Форд, Омар Си, Кара Джи, Дан Стивънс, Брадли Уитфорд, Жан Луиза Кели, Майкъл Хорс, Карън Гилън, Колин Уодел, Мика Фицджералд, Хедър Макфаул, Адам Фъргъс, Стефани Czajkowski, Ейбрахам Бенруби, Томас Адуе Полк, Рейвън Скот, Брад Грийнквист, Бенджамин Хофман, Александър Шонауер, Ария Лирик Леабу и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
~100 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*