Online filmi

La derniere femme / The Last Woman / Последната жена (1976)

+8
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Любов, омраза, самота, хумор, чувственост...
Нищо няма да ви подготви за опустошителната развръзка.
Жерар (26-годишният Депардийо в звездна, номинирана за Сезар роля) е непоправим женкар и самотен баща на малко момченце, изоставен от съпругата си феминистка, който среща чувствената и безгрижна Валери (пленително красивата 21-годишна Орнела Мути).Те мигновено се харесват, тя се пренася да живее при него, влюбват се, тя се увлича в ролята на доведена майка на детето, той започва да ревнува, тя иска свобода, той се вбесява, тя престава да харесва непрекъснато да прави любов, караниците не стихват и нещата се разпадат, а накрая шокиращият финал Ви смайва!
Този филм е бил забранен почти навсякъде извън Европа, включително и в САЩ и няма да го намерите на видео или ДВД нито в Амазон, нито ще можете да го наемете. Той е една крачка напред от предишният филм на Ферери "La Grand Bouffe" със шокираща сила и сексуална откровеност, така че сте предупредени.
Ферери разисква въпроси като "двойка", "любов", "секс", "връзка", "семейство", "жена" и особено "мъж". Той разказва историята преимуществено от мъжка гледна точка, а именно чрез примитивният,наивен Депардийо, лицемерния Пиколи и глупавият Салватори, които са безсрамни женомразци и казват това което им е на ума, без да се съобразяват.
Допълнително : Не се препоръчва да се гледа от деца поради многото голи сцени!
Гледаи онлайн

La derniere femme / The Last Woman / Последната жена (1976)
година:
1976
Държава:
Франция, Италия
Режисьор:
Марко Ферери
В ролите:
Мишел Пиколи, Орнела Мути, Джерард Депардийо, Ренато Салватори, Джулиана Каландра, Зузу, Натали Байе, Даниела Силвио, Виторио Фанфони, Геррино Тотис, Бенджамин Лабонели, Соланж Скайдън, Кароле Перле, Дейвид Бигани и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
1ч 52мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*