Online filmi

Interstellar / Интерстелар (2014)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : „Интерстелар“ е най-монументалната творба на Кристофър Нолан до момента, а всеки, гледал „Генезис“, знае колко далече се простира въображението му. Сред сценаристите и продуцентите на филма е знаменитият физик Кип Торн, а първият зрител на „Интерстелар“ е бил Стивън Хокинг, който е дал пълното си одобрение. Защото това не е просто фантастика. Филмът е максимално достоверен от научна гледна точка и показаното в него е базирано на трудове на Торн и колегите му, които са доказали на теория много от сложните и напълно невероятни явления в „Интерстелар“. Гледан като една вероятна прогноза, филмът е още по-въздействащ.
Някъде в близкото бъдеще. Неконтролируемото по численост земно население е изчерпало всички ресурси и оцелява, изхранвайки се с последните реколти царевица, а прашните бури са ежедневие и мъчително унищожават всяка нормална гледка и здравето на хората. Армията и технологиите са станали ненужни и не съществуват; единствената смислена професия е фермерската, защото нищо не е по-важно от това да има храна за следващия ден. Някъде в САЩ, в една тайна база, НАСА разработва проект на име „Лазар“, целящ да прехвърли оцелялата част от човечеството някъде в галактиката. За тази цел, сякаш по поръчка, в близост до Сатурн се е появила „черна дупка“, водеща в друга галактика. Към нея се отправят екипаж от трима учени и един пилот, оставяйки на земята всичко, което обичат и с пълното съзнание, че времето вече ще работи само против тях.
Гледаи онлайн

Interstellar / Интерстелар (2014)
година:
2014
Държава:
САЩ, Великобритания, Канада
Режисьор:
Кристофър Нолан
В ролите:
Уес Бентли, Дейвид Оуелоу, Джон Литгоу, Елън Бърстин, Бил Ъруин, Макензи Фой, Топър Грейс, Ан Хатауей, Матю Макконъхи, Мат Деймън, Джесика Частейн, Кейси Афлек, Майкъл Кейн и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
169 мин.




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*