Online filmi

Biutiful / Бютифул (2010)

+3
КП 9.00
IMDB 9.00

Резюме : Филмът "Бютифул" е една доста необичайна гледна точка на мизерията в живота и мистичността на смъртта. Въпреки че разглежда последните месеци от живота на Уксбал (Хавиер Бардем), болен от рак, филмът съвсем не е банален, а е изпълен с действие, събития и впечатляващи образи. Филмът е истинска фиеста от чувства и страсти, почерк, характерен за творчеството на големия мексикански режисьор Алехандро Иняриту. Аз бих нарекъл този филм "Красиви грешки", макар в него красотата да е скрита дълбоко в душите, сякаш приела образа на неосъществена мечта и хаотичен стремеж, сред неизбежните житейски грешки, които като някаква карма са надвиснали над героите. И въпреки всичко, в тази тежка драма има светлина, дори само за това, че ни казва нещо, в което си струва да вярваме, а именно, че смъртта не е краят.

Освен изключителната игра на Хавиер Бардем, главната женска роля се изпълнява блестящо от Марисел Алварес. Премиерата на филма е на фестивала в Кан, а Хавиер Бардем е отличен с наградата за главна мъжка роля.

Гледаи онлайн

Biutiful / Бютифул (2010)
година:
2010
Държава:
Мексико, Испания
Режисьор:
Алехандро Гонзалес Иняриту
В ролите:
Хавиер Бардем, Марисел Алварес, Феликс Куберо, Рубен Очандиано, Мартина Гарсия, Маноло Соло, Едуард Фернандес, Пиеро Верзело, Виолета Перес
БГ Аудио:
Да
Време траене:
148 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*