Online filmi

Two Weeks Notce / Срок за влюбване (2002)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Бълок е вбесяващо стриктна и изпълнена със социална съвест невротичка, която парира думите на повърхностния, неискрен и вбесяващо чаровен Грант. Двамата се борят, докато не стигат до извода, че са влюбени. На публиката това й е ясно още от първата им обща сцена. Словесните им дуели придават комичен заряд на иначе познатата история, която избягва оригиналността с желязна дисциплина.

Люси Келсън се е отдала на борба срещу разрушителната политика на нюйоркската корпорация "Уейд". Умът зад проектите - Хауърд Уейд, е оставил своя красив, магнетичен брат-пройдоха Джордж (Хю Грант, ако не сте се сетили по описанието) да се представя за човешкото лице на компанията. Люси е юридически консултант на Джордж, но освен това е негова бавачка и секретарка. Месеци наред той й се обажда по нощите с молба за съвети как да свали поредната мацка или какво да облече. По времето, когато ядосаната Люси подава молба за напускане, тя вече е станала незаменима за Джордж.

Илюстриран със саундтрак от стари, но златни хитове на Джеймс Браун, Бърт Бакарак и др., филмът се придвижва напред по приятен начин, изпъстрен с комични ситуации и забавни реплики. Двете звезди са коренно различни не само в стила си, но и като герои. Грант се опитва да представи актьорската игра за безгрижна, а Бълок се поти от усилия над всяка реплика. Но двамата си партнират умело и приятно за окото.

Режисьорската работа на Лоурънс е ту добра, ту - лоша. Като сценарист той се препъва в будещите лесен смях места, а като режисьор не успява да поднесе умело именно тях. Операторската работа на Ласло Ковач допълва добре подбраните места в Ню Йорк.
Гледаи онлайн

Two Weeks Notce / Срок за влюбване (2002)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Марк Лаурънс
В ролите:
Марк Фойърстийн, Алиша Уйт, Хедър Бърнс, Джон Пауъл, Алисия Вит, Сандра Бълок, Хю Грант
БГ Аудио:
Не
Време траене:
100 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*