Online filmi

Cheaper by the Dozen / Деца на килограм (2003)

+17
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : В съвременна Америка, където на средно семейството се падат по 1,87 деца, Том Бейкър (Стив Мартин) и съпругата му Кейт (Бони Хънт) са решили, че животът, ако не по-евтин, то поне е по-хубав, когато децата са една дузина.

Семейство Бейкър живее в малък град в Илинойс, където Том е треньор на местния футболен отбор на колежа. В семейството всеки ден е белязан от равни пропорции любов и хаос...

Когато Том получава предложение за мечтаната му работа - треньор на отбор в голям университет, той и Кейт решават да заминат с цялата челяд, за голямо съжаление на всичките 12 деца. В същото време, Кейт научава, че нейната книга е на път да бъде публикувана. Нейният агент настоява тя да замине за Ню Йорк за известно време, докато върви промоцията на книгата. И тя заминава, оставяйки Том у дома сам с децата, домакинството, както и неговите взискателни нови шефове.

С Кейт на път, с хаос у дома и Том на работния терен, семейство Бейкър ще научи, че не е нужно да има всичко, а да обича и цени това, което има.
Гледаи онлайн

Cheaper by the Dozen / Деца на килограм (2003)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Шон Леви
В ролите:
Стив Мартин, Бони Хънт, Том Уелинг, Хилари Дъф, Пайпър Перабо, Аштън Къчър
БГ Аудио:
Да
Време траене:
95 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*