Online filmi

Летете с Росинант (2007)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
Поради липса на пари, българска оперна трупа тръгва на турне из Европа със стар, почти негоден автобус, наречен “Росинант”. Когато шофьорът се напива от радост, че му се е родил син, кормилото поема възрастния диригент- лош шофьор, който вярва в своята непогрешимост. По време на пътуването новият член на оркестъра – разсеяният тимпанист Теди, неусетно се влюбва в младата Мария.

Тяхната зараждаща се връзка се следи от целия състав на операта и скоро двамата са въвлечени в сложна плетеница от бившите любови и настояща завист между членовете на трупата. Докато километрите летят, в автобуса се развихря купон, музикантите свирят и пеят – празнуват раждането на сина на шофьора. По-късно в концертната зала музикантите постигат бляскав успех, вдъхновено дирижирани от щастливия маестро.

Сякаш на всички са им поникнали ангелски крила. Дори автобусът, старият “Росинант”, литва в облаците. И понеже рейсът е български, от небето на оперната сцена пада едното му колело.
Гледаи онлайн

Летете с Росинант (2007)
година:
2007
Държава:
България
Режисьор:
Георги Стоев-Джеки
В ролите:
Мая Новоселска, Кръстю Лафазанов, Васил Денев, Нона Йотова, Саша Филипова, Татяна Лолова, Жанет Иванова, Диян Мачев, Стефания Колева, Ицхак Финци, Венци Такев
БГ Аудио:
Да
Време траене:
86 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*