Online filmi

С деца на море (1972)

+5
КП 9.00
IMDB 9.00
ДЕЛФИНЪТ
Докато децата седят на пристанището виждат как Огнян акостира с пълна лодка с риба. Малчуганите са заинтригувани и го помолват да ги повози. Младежа отказва, но в този момент вижда Елена - сестра на едно от децата и веднага се съгласява да ги повози, но заедно с нея.
Момчетата са готови на всичко за Огнян - да прикриват Елена за закъсненията, да се преструват на болни, да правят конспирации. Мечтаната награда е рибаря да ги запознае с един делфин.
Дали Огнян ще оправдае очакванията им или това е просто едно мимолетно забавление за него?

ФОТОЛЮБИТЕЛ
Чичо Манчо (Георги Парцалев) пътува към морето. В командировка е заедно с млада колежка за която жена му не знае. Когато пристига в Несебър малкия Пипси негов съсед от София го фотографира заедно с приятеката му.
Чичо Манчо решава, че е изключително важно да вземе компрометиращия негатив, а доброто прекарване може да почака. Идеята му е да води децата на забавления и да се снимат докато филма свърши, а при промиването да изчезне.
Колко снимки трябва да се направят за да свърши една лента и какви комични ситуации могат да се случат през това време?
Гледаи онлайн

С деца на море (1972)
година:
1972
Държава:
България
Режисьор:
Димитър Петров
В ролите:
Георги Парцалев - чичо Манчо, Петър Пейчев - Пипси, Ивайло Джамбазов - Ивайло, Кирил Петров - Кирчо, Руслан Терзийски - Руслан, Татяна Новоселска - Елена
БГ Аудио:
Да
Време траене:
01:15:43




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*