Online filmi

A Shaun the Sheep Movie 2 Farmageddon / Овцата Шон Филмът II Фармагедон (2019)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Този път в историята е замесен един междугалактически пришълец. Чаровното извънземно ЛУ-ЛА катастрофира близо до фермата на Шон. Така познатият ни пакостник вижда в това своя шанс за нови забавления в мисия да й помогне да се върне у дома.
Магическите способности на гостенката, нейните безкрайни пакости и мега галактическо оригване имат невероятен ефект върху цялото стадо. Шон все пак ще положи усилия да усмири своята нова приятелка и ще й помогне да открие своя космически кораб. Зловеща агенция за лов на извънземни обаче е по петите им. Дали Шон и ЛУ-ЛА ще успеят да предпазят всички във фермата от задаващия се Армагедон?

НЯМА реплики! Oбщуват със звуци и едва няколко универсални думички. Появяват се някакви надписи по табели и се подразбира смисълът им или не се чак толкова важни. И се чуват за фон няколко песнички.
Гледаи онлайн

A Shaun the Sheep Movie 2 Farmageddon / Овцата Шон Филмът II Фармагедон (2019)
година:
2019
Държава:
Великобритания, Франция, САЩ
Режисьор:
От създателите на : „Овцата Шон“: Сериите/Филмът, „Уолъс и Громит“, „Бягството на пилето“, „Първобитници“...
В ролите:
Justin Fletcher, John Sparkes, Chris Morrell, Andy Nyman, David Holt, Kate Harbour, Amalia Vitale, Joe Sugg, Simon Greenall, Naomi McDonald, Emma Tate, Richard Webber
БГ Аудио:
Не
Време траене:
1ч 26мин
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*