Online filmi

Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : 12-годишният Луис се чувства самотен и няма много приятели, а баща му, доктор Армин Зонтаг, няма време за него, защото е отдаден на идеята да докаже, че съществува живот в космоса и прекарва цели нощи пред телескопа.

Това кара директорката на училището, мис Дикендакер, дa вярва, че Луис е пренебрегван и трябва да бъде изпратен в дом.

Един ден до къщата на Луис се разбива корабът на три извънредно шантави извънземни - Мог, Наг и Уабу, които търсят масажно килимче, което са видели по канала за пазаруване.

Развълнуваният Луис бързо се сприятелява с тях, но решава да ги скрие от баща си, който вярва, че извънземните са опасни и трябва да бъдат прогонени с електрошок. Докато директорката диша във врата им, Луис и новите му приятели трябва да намерят начин да се свържат с кораба-майка и да спасят извънземните, а Луис е изправен пред тежка дилема - дали да остане на Земята, или да отправи на едно наистина щуро приключение из непознатата галактика.
Гледаи онлайн

Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)
година:
2018
Държава:
Германия, Люксембург, Дания
Режисьор:
Кристоф Лойнщайн, Волфганг Лойнщайн
В ролите:
Озвучен на български от : Мартин Кончев, Живко Джуранов, Сотир Мелев, Виктор Иванов, Ирен Лазарова, Павел Петков, Петър Върбанов, Лина Шишкова, Симеон Владов, Александър Митрев, Даяна Димитрова, Елисавета Господинова, Цветослава Симеонова, Константин Лунгов, Стефан Сърчаджиев-Съра
БГ Аудио:
Да
Време траене:
85 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*