Online filmi

The Serpent and the Rainbow / Змията и дъгата (1988)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Денис Алан е учен, който заминава за Хаити, след като научава слух за мистериозна отвара, която потиска нервната и дихателната системи без да причинява смърт, като оставя човек напълно парализиран, но в съзнание. Ефектът от наркотика често заблуждава лекарите и те обявяват жертвите за мъртви. Възможно ли е това да даде научно обяснение на мита за зомбитата? След като стъпва на Карибска почва, Алан се отдава на пълно с изненади разследване, натъквайки се на мощни култове, правителствена корупция и подтикнато към революция бедно население и накрая се оказва силно увлечен от тайните на вуду, въпреки че чувството му за логика не може да разбере мистичната му природа. Преследван и от местната полиция, заради разкритията срещу техния лидер, Алан трябва да реши какво е наука, какво е суеверие и какво е неизвестното в едно анархично общество, в което полицейската корупция и вещерството са ежедневие.
*Плеър 1 е с : Английско аудио (Оригинално) и с български субтитри!
*Плеър 2 е с : Българско аудио (Двугласов дублаж - Мъж и Жена ) от VHS!
Информация : Всички дублажи са напасвани и са със занижено качество на добавеното аудио, което е нормално при напасване от VHS. Моля потребителите, коѝто не харесват този вид релийзи, да ги подминават !!!
Гледаи онлайн

The Serpent and the Rainbow / Змията и дъгата (1988)
година:
1988
Държава:
САЩ
Режисьор:
Уес Крейвън
В ролите:
Бил Пулман, Кейти Тайсън, Пол Уйнфилд, Конрад Томас, Зекс Мокае, Брент Дженингс, Конрад Робъртс, Майкъл Гоу, Дей Иънг и др.
БГ Аудио:
Не / Да
Време траене:
98 мин.




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*