Online filmi

Red Shoes and the Seven Dwarfs / Червената обувчица и седемте джуджета (2019)

+2
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : На приказния остров един на всеки дванайсет души е или принц, или принцеса – няма шега, няма измама! Но измежду всички тях, най-колоритни са смела дружина от принцове, наречена Безстрашната седморка! Мечтата на талантливия й предводител, принц Мерлин, винаги е била да намери най-красивата девойка в цялото кралство и да я накара да се влюби в него. Един ден Седморката спасяват красива принцеса от огнедишащ дракон и на пръв поглед всичко е както трябва да бъде. До момента, в който не разкриват истинския й облик! Принцесата на феите се оказва не толкова прекрасна, колкото са се надявали! Обърквайки я за вещица, дружината я атакуват и тя на свой ред слага проклятие върху тях, което може да бъде развалено само от целувката на най-красивото момиче в кралството. Безстрашната седморка се превръщат в седем джуджета и тръгват на невъзможна мисия да развалят магията.
Междувременно Снежанка, чийто външен вид едва ли може да се нарече „идеалната красота“, която търсят джуджетата, се натъква на чифт вълшебни червени обувки, които я превръщат в прелестна и изящна девойка. След като успява да избяга от злата си мащеха и вещерската й магия, тя се озовава в къщата на джуджетата. Омаяните от нейната красота принцове решават да й помогнат да намери изчезналия й баща.
Гледаи онлайн

Red Shoes and the Seven Dwarfs / Червената обувчица и седемте джуджета (2019)
година:
2019
Държава:
Южна Корея
Режисьор:
Сун-хо Хонг, Му-Хон Джанг
В ролите:
Клои Грейс Морец, Сам Клафлин, Джина Гершон, Патрик Уорбъртън, Джим Раш, Саймън Касианидес, Фредерик Хамел, Нолан Норт, Франк Тодаро, Ава Колкер, Ашер Блинкоф, Джуджу Джорни Бренер, Брайън Т. Делани, Пиотър Майкъл, Бен Дискин, Кари Уолгрен, Тери Дъглас, Аманда Войска, Кейти ДиКико и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
92 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*