Online filmi

Away / Далече (2019)

+1
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Невероятен пълнометражен анимационен филм: написан, продуциран и режисиран изцяло от един много талантлив човек - режисьор и аниматор, Gints Zilbalodis. Той работи в продължение на три години и половина: написвайки завладяващата история, създавайки красиво анимираните пейзажи и герои, и композирайки и записвайки пленителната музика към филма.
Историята е за момче, което пътува през остров с мотоциклет, опитвайки се да избяга от тъмен дух и да се върне у дома. По пътя то осъществява поредица от контакти с различни животни и обмисля възможните начини, по които се е озовало на острова. Отчасти сън - отчасти реалност, в известен смисъл сюжетната линия / разказът е отражение на творческия процес на създаването на самия филм. Основната идея на "ДАЛЕЧ" е нашата обща, универсална нужда да намерим връзка...
„Много съм щастлив, че най-накрая завърших филма след толкова години... И не мога да чакам да го споделя със света, защото гледането на филми в компания е най-добрият начин за създаване на връзка с хората!“ – авторът.
Субтитри : Български - САМО за (под)заглавия & начални/финални надписи
Гледаи онлайн

Away / Далече (2019)
година:
2019
Държава:
Латвия
Режисьор:
Gints Zilbalodis / Гинтс Зилбалодис
В ролите:
---
БГ Аудио:
Не
Време траене:
75 мин.
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*