Online filmi

Highlander / Шотландски боец (1986)

0
КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Може да остане само един !

Тихо преминавахме през вековете.Живяхме таен живот на чужденци, очаквайки времето за срещата, когато малкото останали ще се бият до последно.Никой не знаеше че сме сред вас, до сега...

Конър Маклауд(Кристоф Ламбер) е шотландски боец, роден през 1518 година.Оживявайки след смъртоносна рана, той е прокуден от своето село, защото той не е обикновен човек-той е безсмъртен!Никой от жителите на Земята не подозира съществуването не само на Маклауд, но и на десетки други като него.На помощ на шотландеца се притича Хуан Санчес Рамирес(Шон Конъри), който му разкрива ужасяващата истина, че смъртта може да го застигне, само ако главата му се отдели от тялото!А точно това е което желае всеки един от останалите безсмъртни.Защото след обезглавяването силата на убития се поглъща от неговия убиец, докато остане САМО ЕДИН... И оцелелият през вековете ще получи голямата награда-да царува над цялата планета.
Гледаи онлайн

Highlander / Шотландски боец (1986)
година:
Държава:
САЩ
Режисьор:
Ръсел Мълкахи
В ролите:
Кристоф Ламбер, Шон Конъри, Роксана Харт, Куанси Браун, Биатия Едни, Алън Норт, Джо Полито, Шейла Гиш, Кристофър Малкъм, Питър Даймънд, Били Хартман .
БГ Аудио:
Не
Време траене:
116 минути
  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*