Online filmi

VAMPIRE ACADEMY / АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ (2014)

+12
КП 9.00
IMDB 9.00
Филмът на Марк Уотърс е вдъхновен от романа “Академия за вампири”. В центъра на историята е 17-годишната Роуз Хатауей, която е “дампир” (дете на вампир и човек). Заедно с най-добрата си приятелка и пазител Лиса Драгомир Роуз посещава престижната академия “Свети Владимир” в която полу-човеци и вампири се обучават в пълна секретност. В света в който живеят двете момичета съществуват два вида вампири – Морой, които живеят в мир с човечеството, и Стригой, които преследват хората в търсене на кръв.

По време на обучението си Роуз е тренирана да защитава представителите на Морой и да преследва и убива вампирите Стригой. Но истинските проблеми за Роуз и Лиса няма да бъдат свързани единствено с вампирите-убийци.

Зад и извън стените на академията “Свети Владимир” двете приятелки попадат в необикновени ситуации свързани с романтични взаимоотношения, нощни ритуали, магии, лъжи и тежки физически предизвикателства.
Гледаи онлайн

VAMPIRE ACADEMY / АКАДЕМИЯ ЗА ВАМПИРИ (2014)
година:
2014
Държава:
САЩ
Режисьор:
Марк Уотърс
В ролите:
Джоли Ричардсън, Сара Хайланд, Олга Куриленко, Клеар Фой, Камерън Монаган, Гейбриъл Бърн, Зоуи Дойч, Данила Козловски, Луси Фрай, Сами Гейл, Доминик Шерууд, Лейла Уонг
БГ Аудио:
Не
Време траене:
104 минути




  • Трейлър
  • Гледай с плеър 1
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*